Wat Ine ordent

Als Professional Organizer begeleid ik mensen die willen beginnen én doorgaan met het opruimen van hun spullen. Ook als je graag overzicht krijgt in je administratie of weer zelf grip wilt hebben op je tijd kan ik je helpen.
Klik op de foto’s om te lezen wat ik voor jouw kan doen.

Opruimen
Opruimen
Administratie
Administratie
Tijd management
Tijd-management

Bij eerste contact maak ik een afspraak om kennis te maken bij je thuis. In dit gesprek kun je me vertellen en laten zien waarmee je geholpen wilt worden. Ik stel je vragen om duidelijk te krijgen wat in jouw situatie het beste werkt. Terwijl we samen praten merk je of het je fijn lijkt om samen met mij aan de slag te gaan. Als dat zo is maken we een werkafspraak.

Het kennismakingsgesprek duurt maximaal 1 uur en is gratis en geheel vrijblijvend.