Over Ine

Wie is het gezicht is achter “Ine Ordent” ?
Mijn naam is Ine van Bemmel en ben sinds 2020 Professioneel Organizer in Woerden en omgeving.
Als moeder van vier dochters weet ik hoe lastig het is om een opgeruimd huis te hebben, overzicht te houden over al je taken én toch nog tijd te maken voor jezelf.
Denk maar niet dat het er hier in huis altijd pico bello uit ziet en er nooit een afspraak vergeten wordt. Het is dus zeker niet vanzelfsprekend om ’s avonds lekker op de bank te zitten in de wetenschap dat alles in huis op orde is.

Ervaring

Ik werk nog (part time) als medisch analist en merk daar dat het erg prettig is om overzicht te hebben en hoe belangrijk een opgeruimde werkplek is. 
Naast dit werk help ik al 10 jaar, als vrijwilliger, mensen thuis met de (financiële) administratie. En ook daarin merk ik hoe handig overzicht en structuur zijn. Door de jaren heen heb ik geleerd dat wat goed is voor één persoon, voor een ander helemaal niet werkt. Daarom zal ik bij iedereen weer verschillend te werk gaan. Iedereen is anders en niemand is als jij.

 

Ine van Bemmel, Opruimcoach Woerden

Praktisch

Ik ben er achter gekomen dat ik graag mensen praktisch help. Maar het geeft nog meer voldoening als je zó kunt helpen dat hij of zij het na verloop van tijd zelf onder de knie heeft en ik niet meer nodig ben!
Ik heb de opleiding tot Professioneel Organizer Particulieren gevolgd. Daar heeft mijn enthousiasme om te helpen handen en voeten gekregen. Nu heb ik praktische, toegankelijke en blijvende methodes om mensen te leren opruimen.

Op Facebook plaats ik regelmatig berichtjes en ook op LinkedIn en Pinterest kun je mij vinden. Zo kun je me nog beter leren kennen.

Ik hoop je te helpen naar een opgeruimd, overzichtelijk leven waarin ruimte en tijd is voor ontspanning.

Opgeruimd huis
Wat Ine ordent
plants 3997523 1920
Wat kost Ine ordent
Contact
Contact