Inspiratie

“Ik geloofde niet dat het me ooit ging lukken”

Aldus een klant na afloop van het coachen. Het doel was haar taken, klussen en wensen weer te kunnen doen binnen haar tijd en mogelijkheden. Ze wilde erg graag aan de slag met dingen die al heel lang lagen te wachten.

“Mijn hoofd zit vol van dingen die móéten gebeuren en die ik wíl. Het loopt door elkaar, ik word er onrustig van en er komt weinig uit mijn handen. Het vreet energie en dat heb ik nu juist niet over.”
Lees verder…

Weer tijd voor leuke dingen
Ine Ordent is jarig!
Op 1 januari is het feest !!
Ine Ordent bestaat dan alweer 1 jaar. Sinds 1 januari 2021 ben ik officieel begonnen met mijn bedrijf.
Lees verder…

Dag van de zorg voor morgen
Wist je dat 31 oktober de “Dag voor de zorg van morgen” is? Moet ik mij dan zorgen maken over de dag van morgen? Nou, liever niet! Maar je kunt wél alvast zorgen vóór morgen.
Lees verder…

Plannen op vakantie… doe jij het?

Ben jij op vakantie ook een planner? Is er in jouw planning ook ruimte voor rust en spontaniteit? En…. durf jij af te wijken van het oorspronkelijke plan?

Lees verder…

Plannen op vakantie

De beste tips voor jouw voorjaarsschoonmaak
De dagen worden langer, het zonnetje geeft meer warmte en de natuur wordt weer wakker. Het is voorjaar!
Je voelt je vrolijker en krijgt meer energie.  En dat is precies wat je nodig hebt om je huis eens lekker op te ruimen en schoon te maken.
Lees verder…

Iedereen kan opruimen!
Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dan ik heb goed nieuws voor je! Ik ben er van overtuigd dat je het echt kunt leren, ook als het je nu niet lukt.
Lees verder…