Iedereen kan opruimen!

Opgeruimd huis

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dan ik heb goed nieuws voor je! Ik ben er van overtuigd dat je het echt kunt leren, ook als het je nu niet lukt.

Het is om te beginnen niet raar dat je opruimen lastig vindt, er zijn vast andere dingen die je heel goed kunt of die veel tijd en aandacht vragen waardoor je niet aan opruimen toekomt. Het is dan ook geen teken van zwakte als je toegeeft dat je het niet alleen voor elkaar krijgt. Je ziet de realiteit onder ogen en gaat serieus op zoek naar een oplossing.

Je hoeft het niet alleen te doen, soms heb je net een steuntje in de rug nodig in de vorm van iemand die naast je gaat staan. Waar begin je als je wilt opruimen en, belangrijker nog, hoe zet je door? Je bent al zo vaak begonnen, maar loopt telkens weer vast en dat frustreert enorm.
Bijvoorbeeld omdat je op meerdere plekken in je huis aan tegen allerlei stapels, rommeltjes en spullen aanloopt. Die horen daar helemaal niet, maar zijn er wel op de één of andere manier terecht gekomen en blijven daar maar liggen.
Of je kunt niet besluiten om dingen weg te doen omdat ze herinneringen bij je oproepen en ze voor jou een emotionele waarde hebben.

Dan kan ik als professional organizer of opruimcoach echt van dienst zijn voor jou! Samen beginnen we klein op de plek die je het liefst wil aanpakken. Je ontwikkelt je persoonlijke manier van opruimen. En wie weet, krijg jij ook plezier in het opruimen.

Trek de stoute schoenen aan en neem contact met me op.

Geplaatst in Inspiratie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *