Opruimen

Dit is het moment! Je wilt nu opruimen. Al zo lang loop je er tegenaan en steeds heb je het uitgesteld. Maar zo wil je het niet langer.

Overal ligt wat
Het zou kunnen zijn dat er overal in je woonkamer allerlei rommeltjes, stapeltjes en spullen liggen die daar helemaal niet horen. Om aan tafel te willen zitten moet je die eerst leegruimen en waar laat je alles wat er ligt? Of de zithoek, daar liggen ook hele stapels.  Zou het niet heerlijk zijn om gewoon op de bank te kunnen gaan zitten in een opgeruimde woonkamer waarin je graag bezoek ontvangt?

Kleding
Je hebt veel kleding, je kasten zitten overvol en regelmatig kun je niet vinden wat je zoekt. Sterker nog, je komt van alles tegen wat je niet eens meer draagt.
Stel je voor dat je na een dagje shoppen je de nieuwe kleding zomaar zonder proppen in je kledingkast kunt hangen. Je ziet alleen maar kleding liggen of hangen die je leuk vindt en graag draagt.

Nieuwe tijden
Misschien zijn je kinderen het huis uit maar in hun kamers ligt het nog vol spullen. Jij wilt die kamers weer zelf kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld om rustig thuis te kunnen werken, je hobby uit te oefenen of misschien als logeerkamer in te richten. Maar hoe pak je dat aan?
Of je gaat kleiner wonen waardoor je moet gaan kiezen wat je allemaal mee wilt verhuizen en wat niet. Dat kan een klus zijn waar je als een berg tegenop ziet.

Samen met mij begin je!
Ik help je op weg, sta naast je en geef je handvatten en tips om het later ook zonder mij zelf te kunnen doen. Ik coach je, steek mijn handen uit de mouwen, maar uiteindelijk klaar je zelf de klus! Dat is het doel.

Overzicht in papieren
Administratie
Tijd management
Tijd management
Contact
Contact